ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να ζητήσω το δικό μου χειροποίητο προϊόν;

Ναι, αναλαμβάνουμε την κατασκευή χειροποίητων προϊόντα με βάση των δικών σας προτιμήσεων και προσωπικών αναγκών. Παρακαλούμε μεταβείτε στην σελίδα "Κατασκευή Χειροποίητου Προϊόντος" και συμπληρώστε τη διαθέσιμη φόρμα.

Είναι διαθέσιμα τα προϊόντα στη σελίδα σας;

Εκτός κι αν σε κάποιο προϊόν αναγράφεται πως δεν υπάρχει σε απόθεμα ή είναι κατόπιν παραγγελίας, όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας.

Πως μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Εδώ μπαίνει το κείμενο..

Πως παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Το κατάστημα μας θα σας κρατάει διαρκώς ενήμερους σχετικά με τις παραγγελίες σας. Θα λάβατε email ειδοποίησης αμέσως μετά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, ενώ στη συνέχεια θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και τον αριθμό αποστολής.

Τι είναι τα Bundle προϊόντων S2Knife;

Τα νέα Bundle προϊόντων του S2Knife είναι πολλαπλά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε απευθείας μέσα από μια παραγγελία. Σκεφτείτε τα νέα μας bundles ως έτοιμα kits για νέους και παλιούς κυνηγούς που αναζητούν να καλύψουν πολλαπλά μέρη του εξοπλισμού τους σε μια παραγγελία.

Σε αντίθεση με την αγορά μεμονωμένων προϊόντων, τα bundles συχνά προσφέρουν μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα χειροποίητα προϊόντα μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ