ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σχετικά με το
S2Knife

Οικογενειακή Επιχείρηση

Τα χειροποίητα μαχαίρια S2 Knife είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την πόλη του Κιλκίς.

Υλοποίηση & Παρασκευή

Η υλοποίηση και η παρασκευή των αγαθών γίνεται και με την βοήθεια των μελών της οικογένειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ

Σταύρο Σαλονικίδη

Ο προτεργάτης αυτής της ιδέας είναι ο Σταύρος Σαλονικίδης, ο οποίος ξεκίνησε αυτή την δουλειά αρχικά ως χόμπι και στην συνέχεια μέσω της αγάπης που έτρεφε για την δημιουργία των μαχαιριών και γενικώς της κατασκευής κυνηγετικών ειδών, ξεπέρασε τα αρχικά όρια και την καθιέρωσε ως βασική δουλειά.

Σχετικά
Σχετικά

Τα προϊόντα της επιχείρησης αφορούν κυνηγετικά είδη κυρίως, όπως μαχαίρια ,δερμάτινες φυσιγγιοθήκες, θήκες για μαχαίρια,λουριά για τον σκύλο σας και πολλά ακόμη αξεσουάρ.

Η υλοποίηση και η παρασκευή των αγαθών γίνεται και με την βοήθεια των μελών της οικογένειας.Έτσι μέσω αυτής της παρέμβασης προστίθεται και το γυναικείο στοιχείο και η γυναικεία ιδέα που δίνει σάρκα και οστά στην κατασκευή γυναικείων τσαντών, πορτοφόλια και καπνοθήκες ανδρών και γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το S2KNIFE ιδρύθηκε στις ... του 2010, στην μικρή πόλη του Κιλκίς.

2010
ΙΔΡΥΣΗ
200
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Γιατί το S2Knife;

Είτε είσαι κυνηγός ή απλά ένας λάτρης της φύσης, τότε έχεις βρει το κατάλληλο μέρος για να εξοπλιστείς με ό,τι χρειάζεσαι.

Μέσα από το S2Knife, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κυνηγετικά μαχαίρια, δερμάτινες ζώνες, φυσιγγιοθήκες, τσάντες κυνηγιού, αορτήρες όπλων και άλλο εξοπλισμό για κυνηγούς.

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και με μεράκι, για να σου προσφέρουν ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και αισθητική.

Είμαι ο ίδιος κυνηγός και γνωρίζω τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των συναδέλφων μου. Γι’ αυτό, σχεδιάζω και κατασκευάζω τα προϊόντα μου με βάση την προσωπική μου εμπειρία και την αγάπη μου για το άθλημα.

Στόχος μου είναι να σου παρέχω τα καλύτερα εργαλεία για να απολαμβάνεις τις εξορμήσεις σου στην ύπαιθρο.

Ανακάλυψε μια γκάμα χειροποίητων προϊόντων που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία και την ύψιστη ποιότητα. Θα χαρώ να σε εξυπηρετήσω και να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχεις!

Καλές αγορές και καλές κυνηγετικές στιγμές!

Σχετικά